Conesa: "La Fira del Vermut és única i Sant Cugat vol excel·lir fent d'aparador"

La plaça de Barcelona de Sant Cugat acull la primera Fira del Vermut de Catalunya aquest cap de setmana

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, la tinent d'alcalde de Cultura, Coneixement i Promoció de la ciutat, Carmela Fortuny, el president de Totmedia, Ramon Grau, i la directora dels Premis Vinaris, Eva Vicens, han inaugurat aquest dissabte 28 de maig la primera Fira del Vermut de Catalunya que se celebra a Sant Cugat.

Una fira organitzada conjuntament per Vadevi i el TOT Sant Cugat i que compta amb els 10 vermuts guanyadors dels Premis Vianri 2016. 

 

 

En aquest sentit l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha destacat que "la Fira del Vermut és única i té l'objectiu de tenir una continuïtat. Sant Cugat vol excel·lir posant l'aparador a aquesta mostra de vermuts catalans, perquè és una ciutat que s'implica de debò. Per a nosaltres, avui, poder inaugurar aquesta fira, no és només un acte social, sinó un acte de ciutat per fer valdre els productes autòctons".

 

 

 

Paraules similars ha dit, Ramon Grau, president del grup Totmedia. "no hi ha un millor municipi per celebrar la Fira del Vermut. Volem continuar, any rere any, celebrant-la".

Mireu les millors imatges de la Fira del Vermut.

Un programa ple d'activitats

La Fira del Vermut se celebra a la plaça de Barcelona FOTO: Haidy Blanch

La Fira del Vermut donava el tret de sortida a les 11.00h del matí. Des de llavors i fins a les 19.00 del vespre d'aquest dissabte 28, així com durant tota la jornada d'aquest diumenge 29 de maig, la cita ofereix un programa ple d'activitats.

El jazz acompanyarà la jornada amb les actuacions dissabte de "Guillem Jubany Trio" a les 12:30 i de "Sandra Cooper & Guillem Jubany Duo" diumenge a les 12 del migdia. Dissabte també, hi haurà l'actuació de "Soul of Fusió" a les 17:30. A més hi haurà Masterclass de vermuts  i tallers de còctels i altres activitats.

 

 

A la fira hi haurà parades per a tastar els millors vermuts del país i la presència d’alguns comerços santcugatencs que aportaran el complementgastronòmic a la beguda per “fer el vermut” ben bé com marca la tradició. Així hi haurà,  formatges i embotits de la botiga online RebostQGat.cat; conserves i especialitats de La Vermuteria, tapes del restaurant Telefèric alguns postres d’Andonie pastissers i tapes i plates de la BaRRa de Pintxos

 

 

A L’ESCENARI DE LA PLAÇA:

 

  • 12:00h - Inauguració oficial de la Fira del Vermut
  • 12:30h - Actuació musical del grup “Guillem Jubany Trio”
  • 17:30h - Actuació musical del grup “Soul of Fusió”

 

A LA SALA TASTOS TR3SC

 

·       13:00h- 14:00h - Aprèn a tastar els estils del vermut, amb Ester Bachs

·       18:00h-19:00h- Taller de pintura amb vi, amb Marta Aranyó

 

A les 19:00h - Fi de la jornada 

 

 

DIUMENGE 11h-16h

 

  • 11:00h – Comença la segona jornada de la Fira del Vermut

 

Durant tota la jornada:

  • Tast dels millors vermuts de Catalunya segons els Premis Vinari
  • Aperitiu amb productes de comerços locals

 

 

A L’ESCENARI DE LA PLAÇA:

 

  • 11:30h - 12:00h Actuació musical “Sandra Cooper & Guillem Jubany Duo”
     

A LA SALA TASTOS TR3SC

 

  • 12:00h - Masterclass de vermuts i tast sensorial de botànics que s’utilitzen en la seva elaboració, amb Guillem Panisello i Blanca Ozcáriz
  • 13:00h - Taller de còctels amb vermut amb Mariona Vilanova, del Nykteris Coctail Bar de Girona

 

  • 17:00h Fi de la Fira

Més informació
 
Comentaris

Destaquem