Sorteig tancat - Fes una foto de la Fira del Vermut i guanya un carro EROSKI

El TOT sorteja carros EROSKI valorats en 150€ entre els assistents a la fira

Com cada mes, el TOT Sant Cugat i Eroski sortegen 2 carros de la compra amb productes Eroski valorats en 150 €.

 

A més, aquest mes, Eroski i el TOT cedeixen dos carros: un a Càritas Sant Cugat i l'altre a la delegació local de l'Associació Catalana del Parkinson.

 

 

Per participar-hi només has d’enviar un mail a web@totsantcugat.cat amb una foto teva a la Fira del Vermut, que se celebra aquest cap de setmana del 28 i 29 de maig. 

 

 

Cal que en el mail indiquis el teu nom cognom i un número de telèfon (per contactar en cas de guanyar el sorteig). A l'assumpte del mail, cal posar-hi 'sorteig carro maig'. Entre totes les fotografies participants es farà un sorteig per escollir els dos guanyadors.

 

 

Amb totes les fotografies recollides, es publicarà un recull d'imatges al web del TOT. Anima’t a participar!

Condicions del sorteig

El sorteig estarà vigent entre dissabte 28, a les 11.00 del matí, quan comença la Fira del Vermut, i dilluns 30 de maig a les 11.00h del matí.

Una persona només pot participar una vegada amb una única fotografia. En cas d'enviar-ne més d'una, només entrarà en el sorteig la primera fotografia.

El sorteig es realitzarà dilluns 30 a les 12.00h del migdia i els noms dels guanyadors es publicaran el mateix dilluns a les 20.00h del vespre. A més, el TOT contactarà directament amb els dos guanyadors.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem