contingut promocionat
Lubesa

 

Escalfa la teva llar i estalvia diners amb estufes de pellet

Aquestes estufes són una opció ecològica i econòmica per aconseguir una llar confortable a l’hivern

Ara que arriba el fred és un bon moment per comprar estufes de pellet. Són ideals per escalfar la teva llar per pocs diners i per tots els avantatges que ofereixen.

A Lubesa pots trobar diferents estufes d’aquesta mena per sobreviure al fred i aconseguir una llar confortable amb un estalvi econòmic.

Avantatges de les estufes de pellet

Segons diferents fonts consultades del sector, aquestes estufes són perfectes per a la teva llar perquè ofereixen aquests beneficis:

  1. Autonomia de 24 o 48 hores. A diferència de les estufes de llenya, les estufes de pellet ofereixen un funcionament ininterromput de més de 24 hores. Incorporen un termòstat que regula la temperatura en funció de les teves necessitats. Es poden programar per establir el moment precís de la seva posada en funcionament i de la seva aturada.
  2. Alt nivell de confort. Aquestes estufes funcionen per convecció d’aire i caldegen l’estança molt ràpid, ja que el flux de calor generat és més gran que una estufa de llenya tradicional.
  3. Sostenibilitat. No emeten gasos amb efecte d’hivernacle perquè utilitzen com a combustible petits aglomerats formats per serradures i restes de material ecològic com pot ser avet o pi, de fins a 6 mm.
  4. Estalvi econòmic. El combustible que s’utilitza per generar l’escalfor és força econòmic. Un sac de 15kg. de pellet acostuma a valdre uns 5 euros i cada hora l’estufa només gasta 1kg. El consum elèctric de l’estufa és d’uns 100Wh.

Les teves estufes de pellet, molt a prop

Si vols aprofitar-te dels avantatges que ofereix una estufa de pellet, tens les millors a www.lubesa.com. Podràs comprar online les estufes que necessitis per a la teva llar i els accessoris que necessitis com aquest sac de pellet de 15kg o aquest escura-xemeneies especial per a aquest tipus d'estufes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem