contingut promocionat
Lubesa

 

Fes front al mosquit tigre amb aquest còmode producte

El producte es presenta en un format líquid i està especialment pensat pels espais oberts

Si aquest estiu vols gaudir del teu jardí o pati sense les molestes picades dels mosquits hi ha un producte que t’ajudarà a aconseguir-ho. Es tracta de l’insecticida de vaporització contínua i amb efecte bombolla, Bubble Kill LQ. El producte, efectiu tant  per a mosquits comuns, com per a mosquits tigre, es presenta en un format líquid i està especialment pensat pels espais oberts.

Sant Cugat pateix des del 2004 la invasió del mosquit tigre, des d’on s’ha anat estenent pel territori català. La climatologia, amb estius calorosos i humits i un entorn favorable, amb arbrat abundant, jardins i terrasses amb plantes i moltes zones boscoses, converteixen la ciutat en un hàbitat perfecte, pel que el Bubble Kill LQ és un producte molt convenient per poder estar a l’exterior de casa sense picades i controlant la seva proliferació.

Aquest producte pel teu exterior els pots comprar a la botiga Lubesa a la seva web i a l'aparador del TOT Sant Cugat.

Més sobre Lubesa

La botiga disposa de 100 m2 d’exposició permanent i de 2.000 m2 de magatzem i es caracteritza pel seu ampli catàleg a preus imbatibles. A més, l’establiment compta amb un ampli aparcament. Tant si ets particular com professional, a Lubesa podràs trobar des d’articles per a la decoració, fins a accessoris per a jardins i material de ferreteria, bricolatge i construcció amb les millors marques del sector. I si tens qualsevol dubte, el magatzem compta amb personal experimentat i qualificat per atendre qualsevol necessitat.

Lubesa obre de dilluns a divendres de les 8 a les 14 h i de les 15 a les 18 h.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem