contingut promocionat
Catalonia

 

La marca de piscines Rosa Gres arriba amb descomptes als showrooms de Catalonia Ceramic

El Catalonia Selection està obert tant a particulars com a professionals als cinc showrooms de Catalonia Ceramic, entre ells el de Sant Cugat-Cerdanyola

Catalonia Selection, la iniciativa de Catalonia Ceramic per donar a conèixer tant marques noves com consolidades dins del sector de la construcció, ofereix durant tot aquest mes d'abril la firma Rosa Gres a preus especials. El Catalonia Selection està obert tant a particulars com a professionals als cinc showrooms de Catalonia Ceramic situats a Sant Cugat-Cerdanyola, Barcelona, Sabadell, Cornellà de Llobregat i Premià de Dalt.
 

  Visita les botigues!

 

La marca Rosa Gres és una firma catalana amb més de quaranta anys d'experiència en la construcció de piscines i paviments tant interiors com exteriors antilliscants. Rosa Gres presenta el seu nou sistema IN OUT DESIGN, una innovadora gamma que permet coordinar els terres dels interiors dels habitatges amb els exteriors sense canviar de color, mides i textures de manera que els menjadors, les sales d'estar s'integren amb terrasses, jardí i piscines amb una única i continua imatge.

El revestiment per a piscines de la col·lecció Mistery Grey de la marca Rosa Gres FOTO: Cedida

El revestiment per a piscines de la col·lecció Mistery Grey de la marca Rosa Gres FOTO: Cedida


Més sobre el Catalonia Selection

Catalonia Selection neix amb l'objectiu d'oferir informació als clients sobre les novetats del sector amb condicions de venda especials. La iniciativa s'allargarà tot l'any 2024 i donarà a conèixer aquelles novetats més destacades, seleccionant marques i productes de gran valor i qualitat. Així i cada mes es podran adquirir productes seleccionats a tots els showrooms de Catalonia Ceramic.

La Stela Golden és una altra col·lecció de Rosa Gres FOTO: Cedida

La Stela Golden és una altra col·lecció de Rosa Gres FOTO: Cedida


Rosa Gres, la marca de piscines 100% catalana

Rosa Gres fabrica des de Catalunya un dels acabats antilliscants de gres porcellànic més segurs del mercat. Les seves rajoles es caracteritzen per ser agradables al tacte i per ser molt fàcils de netejar. Al llarg dels anys la marca ha estat pionera en diversos àmbits relacionats amb la fabricació de gres porcellànic. La marca atresora diversos premis i guardons com el Premi Eusa Awards 2019 a la Millor Piscina Privada Exterior d'Europa, el Premi Architizer A+AWARDS 2016 o la Menció d'Honor en els Premis BTA Innova 2015, entre d'altres.

 

  Visita les botigues!

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem