contingut promocionat
Catalonia

 

Una cuina per tota la vida: de tendència, office, amb illa i una gran zona de treball

Una cuina de 40 m² molt ben aprofitats i que destaca per la seva elegància i exquisidesa i en el que l'estètica no desplaça la funcionalitat

La cuina no és només un lloc on cuinar, és un dels punts de reunions més importants de cada casa i un dels espais més especials on les famílies es reuneixen i comparteixen. És per això que comptar amb una cuina que uneixi tendència, atractiu i comoditat és primordial, com aquest projecte del showroom de cuines de Catalonia Ceramic Sabadell. 

 

  Visita les botigues!

 

Una cuina de 40 m² molt ben distribuïts i que destaca per la seva elegància i serenitat i en el que l'estètica no desplaça la funcionalitat. Dissenyada amb Schüller, prestigiós fabricant de cuines alemany. Destaca el seu acabat que imita el formigó de línies sòbries i modernes, i ressalta el sòcol de 5 centímetres dels mòduls baixos, que fa que el mobiliari guanyi en capacitat. Durant el procés de disseny, s'ha tingut molt en compte l'interior dels mobles, que disposen d'infinitat de safates extraïbles i de tota classe d'accessoris. Els tiradors, model gola, quasi imperceptibles que s'integren al disseny del moble, transmeten ordre i línies pures. Alhora que són tendència aquests tiradors ofereixen comoditat i seguretat, ja que no sobresurten com els tiradors convencionals..

Una perspectiva de la cuina de Catalonia Ceramic Sabadell FOTO: Bernat Millet

Una perspectiva de la cuina de Catalonia Ceramic Sabadell FOTO: Bernat Millet


Destacar la pica de la marca Plados de gran capacitat i fabricada amb material d'alta duració. L’aixeta de la casa Grohe que permet seleccionar entre aigua filtrada o aigua filtrada amb gas. Un dels elements que fa especial la cuina és el frontal de titani que simula vidre i el perfil encastat que permet alliberar la zona de treball, que està il·luminada per llums led.

Finalment, els electrodomèstics instal·lats són de la casa Pando que signa el forn, el microones, la vinoteca del mateix color, mida i estil i també la campana, la placa i la planxa teppan d’altes prestacions.

 

  Visita les botigues!

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem