contingut promocionat

Catalonia Ceramica

El projecte del mes de Catalonia Ceramica: un bany amb encant

Catalonia Ceramica ha intervingut en la remodelació d’un bany a Barcelona i ha utilitzat materials d’Argenta, Roca i Unibaño, entre d’altres

Si estàs pensant a reformar la teva llar, has de saber que a escassos quilòmetres del centre de Sant Cugat s’ubica Catalonia Ceramica, el centre especialitzat en materials per a la construcció de tota classe i per a tots els pressupostos. Per ensenyar una mostra del nostre catàleg i per començar la primavera, fem referència a la nostra participació en la remodelació d’un bany del carrer Llull de Barcelona.

El projecte ha estat liderat per la coneguda decoradora Jullye Haynes, propietària de Punt de Vista, que ha impulsat la reforma amb materials de la nostra botiga de Barcelona i s’ha deixat assessorar per Enrique Martínez, de Catalonia Ceramica.

Remodelació d’un bany a Barcelona gràcies a Catalonia Ceramica | Cedida

Remodelació d’un bany a Barcelona gràcies a Catalonia Ceramica | Cedida

 

 

La ceràmica utilitzada del bany és d’Equipe, Argenta i Marazzi. El sanitari és de Roca, amb una qualitat assegurada. Pel que fa a l’aixeta és de Tres i els mobles d’Unibaño.

Una cambra de bany és una peça clau en qualsevol moment del dia. De manera que per a sentir-nos més a gust és important que la decoració tingui personalitat i ens permeti gaudir d’un lloc íntim i acollidor. En definitiva,  el més interessant és tenir banys amb encant, especials, diferents i atractius. Deixa’t assessorar per Catalonia Ceramica.

Més informació:

Botia i showroom: Ctra. De Cerdanyola, Km 3 www.cataloniaceramica.es

Més informació
 
Comentaris

Destaquem