contingut promocionat

Catalonia Ceramica

El projecte del mes de Catalonia Ceramica: una cuina inspiracional

Catalonia Ceramica ha intervingut en la remodelació d’una cuina a Terrassa amb materials de Cerim i Grespania

Si estàs pensant a reformar la teva llar, has de saber que a escassos quilòmetres del centre de Sant Cugat s’ubica Catalonia Ceramica, el centre especialitzat en materials per a la construcció de tota classe i per a tots els pressupostos. Per ensenyar una mostra del nostre catàleg i per començar el 2022, fem referència a la nostra participació en la remodelació de la cuina d’un pis ubicat a Terrassa.

El projecte ha estat liderat per la coneguda decoradora Jullye Haynes, propietària de Punt de Vista, que ha impulsat la reforma amb materials de la nostra botiga de Sabadell i assessorada per Anna Codina.

La ceràmica utilitzada és de Cerim | Cedida

La ceràmica utilitzada és de Cerim | Cedida

 

La ceràmica utilitzada és de Cerim, en concret el “light grey natural” i el frontal és de Grespania. El sanitari és de Roca, l’aixeta de Tres i els mobles d’Unibaño.

Sense cap mena de dubte, el secret de les remodelacions és amb nosaltres. Quan parlem de la cuina, parlem del cor de la llar. Del lloc on preparem els aliments, ens reunim amb la família o els amics. I és imprescindible que sigui còmoda i funcional. Deixa’t assessorar per Catalonia Ceramica.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem