contingut promocionat

Catalonia Ceramica

El projecte del mes de Catalonia Ceramica: el toc que el teu bany necessita

Catalonia Ceramica ha intervingut en la reforma integral dels banys d’una bonica casa ubicada a Sant Quirze del Vallès, liderat per la decoradora Berta Fuster

Si estàs pensant a reformar el teu bany o la teva llar, has de saber que a escassos quilòmetres del centre de Sant Cugat s’ubica Catalonia Ceramica, el centre especialitzat en materials per a la construcció de tota classe i per a tots els pressupostos. Per ensenyar una mostra del nostre catàleg, fem referència a la reforma integral dels banys d’una bonica i gran llar ubicada a Sant Quirze del Vallès, per la decoradora Berta Fuster.

Des de Catalonia Ceramica reivindiquem la importància del bany com un espai per cuidar-se a la intimitat. Un espai que sorprengui les visites i fugi de l'estricta funcionalitat en unes condicions, sovint, d'escàs espai disponible.

El projecte del mes de Catalonia Ceramica: reforma d'un bany a Sant Quirze del Vallès

El projecte del mes de Catalonia Ceramica: reforma d'un bany a Sant Quirze del Vallès

Destaca els mobles de Codis, les aixetes de Rovira i les rajoles D-Segni de Marazzi. Aquestes últimes aconsegueixen una visió contemporània i molt versàtil.

En aquesta reforma destaca el sanitari de Duravit, companyia de confiança que lidera el sector, amb uns elements funcionals per satisfer els gustos i necessitats més dispars.

Reforma d'un bany a Sant Quirze del Vallès | Catalonia Ceramica

Reforma d'un bany a Sant Quirze del Vallès | Catalonia Ceramica

Una cambra de bany és una peça clau en qualsevol llar on compleix una funció higiènica fonamental, però a més és un lloc on relaxar-se prenent un bany i, fins i tot, prendre les millors decisions.

Més informació:

Botia i showroom: Ctra. De Cerdanyola, Km 3 www.cataloniaceramica.es

Més informació
 
Comentaris

Destaquem