Torna a obrir el Bar Stop, un dels més antics de Sant Cugat

Aquest mític bar de Sant Cugat estava tancat des del novembre del 2019

El Bar Stop ha tornat a obrir les portes aquest dijous 18 de març, després que tanques el novembre del 2019. D'aquesta manera, amb el tancament del Catalunya, aquest bar que va obrir les portes el 1962 com a Stop Bar és un dels més antics de Sant Cugat.

L'Stop és un bar emblemàtic de la ciutat i va tancar per jubilació dels propietaris, després que la descendència no seguís amb el negoci. Ara, uns amics de la família, que també regenten el Bar Rusiñol han tornat a engegar el negoci. Així ho explica Adrià Ponsico. "Volem seguir amb la filosofia de l'Stop amb el saber fer del bar Rusiñol". Sobre el moment de l'obertura en què la restauració està passant per una crisi a causa de les restriccions Ponsico ha explicat que ja volia tornar a posar en marxa el local abans de la pandèmia. "D'ençà que va tancar que hi he anat al darrere i va sortir l'oportunitat amb la pandèmia, era arriscar-me o deixar-ho passar", assegura.

L'oferta gastronòmica serà semblant a la del bar Rusiñol amb entrepans, tapes, plats combinats o hamburguesa. "Sant Cugat té una oferta gastronòmica cada vegada més elevada i li falta oferta de tota la vida, amb bon servei. Això està pendent."

El local ha volgut mantenir l'essència original i té un caire vintage, amb fotos antigues de Sant Cugat.

 
 
Comentaris

Destaquem