Un centre que ofereix un tracte plural per a la teva salut

ESPAI PUBLICITARI. Les connexions dins el nostre cervell són tantes i tan complexes que cal afrontar-les amb diverses teràpies de forma conjunta

Combinar les teràpies més tradicionals amb les més innovadores és la manera d’aconseguir un tractament de qualitat i, sobretot, global i efectiu. Per treballar de manera transdiciplinària es necessita un equip multidisciplinari que treballi a la mateixa altura que els seus col·legues. Quan això succeeix es crea una entesa comuna. A diferència d’un equip multidisciplinari, on cada disciplina es preocupa només d’ella mateixa, en un equip transdisciplinari es decideix en equip què necessita la persona i la seva família.

Tot Teràpia és un espai obert a la ciutadania, disposat a estar al teu costat per ajudar-te. Tan especial és el centre que al seu interior tot flueix amb un altre ritme, molt més amable i càlid, buscant sempre l’autorealització del pacient i la superació contínua.    

Tot Teràpia, un centre amb moltes opcions

La finalitat de Tot Teràpia és aconseguir una evolució favorable en el pacient, treballant l’estat emocional, la comunicació, la motricitat, la cognició i l’alimentació de manera global i completa, sempre partint de les connexions que s’efectuen al nostre cervell.

Per això, aquest nou centre situat al Mira-sol Centre ofereix un recorregut per diversos especialistes que combinen les tècniques més tradicionals amb les més innovadores.

Els serveis que ofereixen

Cada pacient és tractat de manera personalitzada, amb la intenció de localitzar el focus del problema i trobar la combinació de tècniques per ajudar tant el pacient com la família a millorar la qualitat de vida i salut. Logopèdia, pedagogia, psicologia, nutrició, neurologia..

Tant nens com adults poden rebre un bon assessorament i tracte en qualsevol d’aquests àmbits. Es tracten trastorns neurològics com dislèxia en nens i afàsia en adults; neurobiològics com síndrome de Down; psicològics com pors i fòbies; o de comportament com TDAH. Per aquests tractaments es fa servir l’eina del neurofeedback.

A banda, es fan cursos per a pares, perquè sàpiguen com actuar per estimular el desenvolupament dels seus fills de la millor manera possible.  

Litte Town

Es tracten tots aquests trastorns de manera transdisciplinària per assegurar que no es deixa res a l’atzar. Per això mateix, al centre es pot trobar l’espai Little Town, un espai on posar en pràctica de manera individual i grupal tot el que s’ha après i millorat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem