Un lloc singular i gourmet

Pere Esquerda, el tastador Pere Esquerda, el tastador
Situat en un flamant entorn acabat de renovar, la plaça Barcelona, trobem un lloc singular també acabat d’estrenar, Salazón. Es tracta d’un restaurant ostreria amb un aire elegant i personal que vol transmetre el mateix esperit de la plaça on està situat: un espai agradable, tranquil i relaxant on degustar les selectes ostres Gouthier de Marennes Oléron, de la costa atlàntica del sud-oest de França, així com tot un seguit de tapes i “platillos” d’un alt nivell de qualitat.

Productes amb el distintiu de màxima qualitat com les conserves de peix i marisc La Brújula de les Rias Baixas, o les de verdures com La Catedral de Navarra per als paladars més exigents, configuren el complement perfecte per a una cuina divertida, variada i amb un contundent certificat de garantia.

Com a recomanacions, podríem destacar: el mesclum de favetes baby i virutes d’ibèric a la vinagreta de poma; el timbal de tomàquet confitat amb sardinetes; els daus de bacallà marinat; el salmó fumat Carpier amb torradetes; el magret d’ànec amb foie o les costelles de porc ibèric amb mel, mostassa i cervesa. I per tancar la festa, pa amb xocolata 70% grand cru amb oli i sal. Fantàstic. Que vagi de gust!

SALAZÓN
Restaurant ostreria
Pl. Barcelona, 15
Tel. 93 184 11 00
Tancat dilluns migdia
Menú: 15 €
Preu mig carta: 15-20 €

Més informació
 
Comentaris

Destaquem