Productes amb el distintiu de màxima qualitat com les conserves de peix i marisc La Brújula de les Rias Baixas, o les de verdures com La Catedral de Navarra per als paladars més exigents, configuren el complement perfecte per a una cuina divertida, variada i amb un contundent certificat de garantia.
Com a recomanacions, podríem destacar: el mesclum de favetes baby i virutes d’ibèric a la vinagreta de poma; el timbal de tomàquet confitat amb sardinetes; els daus de bacallà marinat; el salmó fumat Carpier amb torradetes; el magret d’ànec amb foie o les costelles de porc ibèric amb mel, mostassa i cervesa. I per tancar la festa, pa amb xocolata 70% grand cru amb oli i sal. Fantàstic. Que vagi de gust!
SALAZÓN
Restaurant ostreria
Pl. Barcelona, 15
Tel. 93 184 11 00
Tancat dilluns migdia
Menú: 15 €
Preu mig carta: 15-20 €
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok