4 activitats per commemorar el Dia Internacional dels Monuments a Sant Cugat

El Museu ha organitzat diferents activitats aquest dissabte, 22 d'abril

Durant aquest dissabte, 22 d'abril, Sant Cugat del Vallès commemora el Dia Internacional dels Monuments i Llocs Històrics. Una celebració amb l'objectiu de promoure la consciència sobre la diversitat del patrimoni cultural de la humanitat, la seva vulnerabilitat i els esforços necessaris per a la seva protecció i conservació, que es commemora anualment el 18 d'abril, .

El Museu de Sant Cugat ha organitzat diferents activitats amb aquest objectiu. A les 12 hores es farà una visita guiada al Monestir castell, a càrrec de la curadora del Museu Alba Rodríguez.

Més, tard, a les 13 hores, davant l'Oficina de Turisme es farà una activitat de recreació històrica. Amb Duo Bellum hi haurà Lluita amb espases i escuts.

Ja a la tarda, a les 16 hores, el Claustre del Monestir acollirà Música de Handpan entre capitells, amb Víctor Robles. La darrera proposta començarà a les 17 hores, i serà al Celler Modernista. El Quartet Sonata 7 Escola Fusió oferiran el concert De Purcell a Sting, un recorregut musical amb violoncel i violins.

Totes les activitats són gratuïtes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem