Anna Prat exposa les seves joies a Canals-Galeria d'Art

La jove artista i dissenyadora industrial presenta la seva col·lecció de joies d'autor

Fins el proper 8 de gener, la Canals-Galeria d'Art acull una exposició diferent. Es tracta de les joies d'autor de l'artista barcelonina Anna Prat.

La mostra recull pràcticament tota l'obra d'Anna Prat. Un recorregut per les diferents tècniques que la jove ha treballat durant els dos anys que s'ha dedicat a l'aprenentatge amb cera modelada, la plata, entre moltes altre tècniques.

L'artista

Anna Prat és dissenyadora industrial de professió i fa uns anys que es dedica al disseny de joies de forma complementària a la seva formació artística. Explora diferents tècniques en els seus projectes, creant varietat i contrastos en els diferents models que presenta.

“M'inspiro en l'observació de la natura per obtenir la bellesa i aprofito la meva formació com a dissenyadora per trobar la màxima ergonomia a cada una de les meves joies”, assenyala Anna Prat.

La mostra

L'exposició es va inaugurar el dijous 1 de desembre, tot i que ja es podien veure les creacions de Prat des del 14 de novembre. La mostra es pot visitar fins al 8 de gener, de dilluns a dissabte de 17 a 20 hores, i els dissabtes i diumenges d'11 a 14 hores.

Podeu veure el catàleg de joies aquí, a l'apartat de joieria.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem