Arnau Abril i Joaquima Iglesias guanyen el 1r concurs fotogràfic dels Geganters

Un total de seixanta fotografies es van presentar al certamen, una mostra de les quals es pot veure a la biblioteca fins al 13 de juny

Arnau Vila en la categoria de primària, i Joaquima Iglesias en la de majors de 16 anys, són els dos guanyadors de la primera edició del Concurs de Fotografia dels Geganters de Sant Cugat. De les seixanta fotos participants en el certamen, el jurat va escollir aquestes dues obres com a guanyadores, tot declarant deserta la categoria de secundària i atorgant diferents accèssits a les dues categories guanyadors.

Els premis es lliuraven el divendres, 29 de maig, en un acte celebrat a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. un acte que també va servir per inaugurar l'exposició de le sobres finalistes del concurs, que es podrà veure fins al dia 13 de juny.

En aquesta primera edició el tema del concurs ha estat la 5a Cercavila d’Escoles que es va celebrar el passat 25 d’abril a la ciutat, i les imatges presentades havien de recollir qualsevol instantània referida a la cercavila i realitzada en dies previs o posteriors.

Coincidint amb el lliurament, s'inaugurava l'exposició de les obres presentades a concurs. FOTO: Lali Puig

El jurat, format per Ramon Bruguera (president dels Geganters de Sant Cugat), Robert Ramos (fotògraf professional), Ramon Poca (Sant Cugat Photo) i Francesc Carbó (mestre). Ha actuat com a secretari en Carles Garriga (secretari dels Geganters de Sant Cugat), eren els encarregats de seleccionat les 25 fotografies finalistes. D'aquestes n'han sortit les guanyadores.

Categoria per estudiants de primària:

1r premi per Arnau Abril, de l'Escola Turó de Can Mates, amb la fotografia Us puc guardar el capgros trapella un momentet?

2n premi per Pep Bravo, de l'Escola Maragall, amb la fotografia Els Capgrossos amb els diables.

Accèssit per Joana Buenaventura, de l'escola Gerbert d'Orlac, amb la fotografia Segueix-me.

Categoria estudiants de secundària: Ha quedat deserta.

Categoria per majors de 16 anys:

1r premi per Joaquima Iglesias amb la fotografia Portadors mimosos.

2n premi per Marta Dern amb la fotografia Entre la multitud.

3r premi per Xavier Parras amb la fotografia Octàvia.

Accèssits per Begoña Ortiz (Passió Gegantera), Joaquima Iglesias (Jo t'ajudo Bocagrossa), Júlia Martín (Quina màgia), Sofia Roma (Tots Atents), Ariadna Bonet de l'escola Collserola (Davant del monestir), i Joaquima Iglesias de l'escola Collserola (Anem per feina).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem