'Arquitectures' és la nova proposta de la Canals-Galeria d'Art

Aquest dimarts al vespre s'inaugura la mostra de les obres més recents de Ramon Herreros

L'exposició Arquitectures, de l'artista Ramon Herreros, arriba dia 13 a Sant Cugat. Ho fa de la mà de Canals-Galeria d'Art que ens presenta les obres més recents de l'artista.

Amb Arquitectures, Herreros ens proposa ambients urbans, amb construccions arquitectòniques i natura. L'artista, nascut a Barcelona, tracta aquesta temàtica amb un plantejament ordenat de composició equilibrada i colors i textura nets i molt ben plasmats. Una obra de figuració simplificada i elemental, però suficient.

L'artista
Ramon Herreros, barceloní vinculat a Sant Cugat, va fer la seva primera exposició l'any 1982 a la Galeria Ciento de Barcelona. Des de llavors ha exposat arreu del país i a l'estranger.

La seva obra pictòrica està marcada per un simbolisme abstracte molt personal. Les seves obres uneixen la seva manera clàssica de pintar amb les transparències i matisos de colors particulars. Herreros mostra una autoconsciència creativa, que se centra en descabdellar un dels aspectes més enigmàtics i suggeridors de la història de la pintura moderna: l'arbitrarietat cromàtica

L'exposició
Arquitectures s'inaugura aquest dimarts 13, a les 19.30 hores a Canals-Galeria d'Art, i es podrà veure fins al 26 de febrer de 2012.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem