Arrenca el 'What Comes Next' a Hoboken

Aquest divendres, 30 de novembre, Free Fall Band i Illa Carolina donaran el tret de sortida al cicle de concerts a la sala

La sala de concerts privada de Sant Cugat, Hoboken, estrena aquest cap de setmana, el divendres 30 de novembre, el cicle What Comes Next. Un cicle mensual que portarà a la sala dos grups d'un mateix segell discogràfic. El tret de sortida el dóna el segell LAV Records, de Miqui Puig, que aquesta tardor estrena dos bandes prometedors.

Els grups que passaran per la sala divendres, a partir de les 22.30 hores són The Free Fall Band i Illa Carolina. Les entrades estan a la venda a la pàgina web per 6 euros més despeses (de manera anticipada), i a taquilla el seu preu serà de 8 euros. A més, l'entrada és gratuïta si s'ha comprat qualsevol altra entrada per un concert de novembre o amb la polsera In Hoboken we trust.

A més...
Dissabte 1 de desembre passarà per la sala Hoboken el grup The Pinker Tones, a les 23 hores. La banda presentarà en directe el seu setè àlbum, Life In Stereo. Les entrades anticipades per aquest concert tenen un cost de 12 euros més despeses, i es podràn adquirir a taquilla per 14 euros la mateixa nit del concert.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem