Hoboken obre les seves portes amb èxit

Aforament complert la primera nit d’activitat de la nova sala de concerts de Sant Cugat, el divendres 9 de novembre

La Sala Hoboken ja és una realitat. El divendres 9 de novembre ha obert les seves portes a la ciutat. Passades les 22 hores, i amb gran expectativa a l’exterior, el públic de la nova sala de concerts privada de Sant Cugat descobria com és Hoboken.

Per al dia de la inauguració, la sala havia distribuït 650 invitacions. Com ha assenyalat Carles Cano, gerent de la sala, “tampoc volíem obrir amb la totalitat de l’aforament (900 persones), per provar a veure com anava”. I el resultat, el desitjat, “s’han repartit totes les invitacions, així que satisfets amb la inauguració de la sala”, ha destacat Cano.

Mitjans de comunicació, representants del consistori municipal, seguidors de les formacions que han pujat a l’escenari, i públic de totes les edats (majors de 18 anys) s’han citat per l’estrena de Hoboken. Tampoc hi han faltat els seus detractors. Abans de l’obertura de portes, membres de Dissidència Sònica han repartit butlletes entre els qui feien cua per entrar destacant la seva oposició a la sala pel fet que “l’Ajuntament no ha complert la promesa de la sala pública de concerts de la ciutat”. Amb tot, una protesta pacífica que no va impedir la normal inauguració del local.

I avui...
Després dels dos concerts inicials de la sala, amb Bremen i Mine!, aquest dissabte, 10 de novembre arriba a la sala The New Raemon, i Bárbara Cuerva. El preu de l’entrada, que es pot adquirir per internet, és de 12 euros (més despeses) anticipada, i de 14 euros a taquilla. Després dels concerts arribarà una nova Sessió de Club amb Oscar Delafé i Gus Van Pop. Al ser el cap de setmana inaugural, l’accés a la sessió de club és gratuït durant tota la nit, de 0.30 hores a 6 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem