Arriba la XIVa edició del Curs Internacional de Cant Camerata Sant Cugat

El certamen serà del 3 al 8 de juliol al Conservatori Municipal de Música Victòria dels Àngels

El Curs Internacional de Cant de Camerata de Sant Cugat celebra la seva catorzena edició a Sant Cugat del Vallès del 3 al 8 de juliol amb una sèrie de concerts i conferències. Un curs que té com a objectiu la formació integral de la veu professional, orientat de forma multidisciplinària i innovadora a formar el cantant en un sentit global.

 

El curs compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat, El Conservatori, La Fundació Clarós, la Fundació Jaume Aragall, els Amics de l'Òpera de Sabadell, Solfa Management i la FCEC, i en aquests 14 anys ha vist passar més de 250 alumnes de 10 països diferents.

 

La XIV edició del Curs Internacional de Cant finalitzarà amb el tradicional concert de cloenda que se celebrarà el 8 de juny en el marc de les Nits de Música al Claustre. Durant el concert es lliura el premi Camerata Sant Cugat, juntament amb les beques de màster class de la Fundació Jaume Aragall,, el guardó d'actuació en la gala benèfica de la Fundació Clarós, i guardons d'actuació en les produccions de l'Òpera de Sabadell, de Solfa Management i de Camerata Sant Cugat.

 

Les entrades per assistir-hi es poden adquirir a la Casa de Cultura, o bé es poden reservar a casadecultura@santcugat.cat. També es podran adquirir una hora abans del concert al Museu de Sant Cugat.

El programa d'actes

4 de juliol : Taller del Dr. Guillem González (metge posturòleg): "La Millora de la veu a través de la postura". Sessió pràctica amb la participació activa d'alguns alumnes aplicant principis de posturologia. Lloc: Aula de Cos del Conservatori, a les 10:30 hores. Preu de l'entrada: 15€.

 

5 de juliol: Conferència del Dr. Pedro Clarós: "Que hi ha darrera de la veu en l'òpera". Una oportunitat de conèixer com es forma la veu i de veure en exclusiva imatges de les cordes vocals de les millors figures de la lírica internacional i el seu funcionament. Lloc: Aula Magna del Conservatori.11:00 hores. Entrada lliure.

 

7 de juliol: Taller del Dr. Yves Castaing: "L'osteopatia, el cant i la veu". Sessió pràctica amb la participació activa d'alguns alumnes aplicant principis d'osteopatia especialitzada en la laringe, el cos i la veu. Lloc: Aula de Cos del Conservatori. 10:00 hores. Preu de l'entrada: 15€.

 

Concert dels alumnes: Lloc: Aula Magna del Conservatori. 20:00 hores. Entrada lliure.

 

8 de juliol: Concert de cloenda i lliurament del premi Camerata Sant Cugat de cant 2017, amb l'actuació convidada de la soprano Michelle Francis Cook, guanyadora del premi Camerata Sant cugat de cant 2015. Lloc: Claustre del Monestir de Sant Cugat. 20:30 hores. Preu de l'entrada: 10 €

 

9 de juliol: Concert Conferència- Audició del Periodista Marcel Gregori: "La Flauta Màgica". Lloc: Casa de Cultura. 18:00 hores. Entrada lliure.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem