Canals proposa crear un centre dedicat a Grau-Garriga

El galerista creu que el millor homenatge que Sant Cugat li pot fer a l'artista és fundar un museu dedicat a la seva obra i figura

El galerista santcugatenc més vinculat artísticament a Grau-Garriga, Josep Canals, ha assegurat que el millor homenatge que l'Ajuntament li pot fer a l'artista és crear un museu o un centre dedicat a la seva figura i la seva obra. "Seria reconèixer la tasca d'un artista que va viure i va néixer a Sant Cugat i que ha portat el nom de la ciutat pel món", ha destacat Canals. El galerista lamenta que Grau-Garriga "no ha estat prou valorat a Sant Cugat" i creu que en els propers deu anys s'hauria de poder tirar endavant aquest projecte d'un centre o museu dedicat a l'artista santcugatenc, que va morir el dilluns passat als 82 anys.

Una altra proposta que ha llançat Canals és l'agermanament entre Sant Cugat i la localitat francesa Sant Mathurin sur Loireant, on va viure Grau-Garriga amb la seva dona i dues de les seves filles des del 1989. Pel galerista, aquest seria el primer homenatge que s'ha li hauria de fer a l'artista ja que són dos municipis que són un símbol de la renovació de l’art tèxtil del segle XX.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem