Dissidència Sònica critica el projecte de sala polivalent

Dissidència Sònica "crida al boicot permanent" a la sala polivalent de Sant Cugat

El sindicat de músics Dissidència Sònica ha mostrat el seu esceptisisme amb el projecte de sala polivalent que l'Ajuntament de Sant Cugat vol impulsar en els actuals cinemes del centre. El col·lectiu musical lamenta que pel govern ja no sigui "una prioritat" la històricament reivindicada sala de concerts municipal i alerta que una sala polivalent no donarà resposta a les necessitats musicals de la ciutat.

"L’Ajuntament ens ven una licitació d’obres i un silenci sobre el model de gestió", assenyala Dissidència Sònica, que afegeix: "Els espais polivalents han demostrat sobradament la seva polidolència al llarg de la història". El col·lectiu musical recorda el conveni amb la discoteca Hoboken per fer una sala de concerts el 2012, projecte que va durar menys de dos anys i que actualment és exclussivament una discoteca.

Més info: Pas endavant per la sala polivalent als cinemes de Sant Cugat

"El projecte de sala no està clar, no pot estar-ho perquè seria reconèixer el pla de sempre: imposar un model tecnocràtic i classista dedicat a perseguir les expressions culturals que l’Ajuntament considera molestes, és a dir, totes menys la seva", emfatitza Dissidència Sònica.

Per tot plegat, Dissidència Sònica "crida al boicot permanent" a la sala polivalent fins que la ciutat no disposi "d'un espai musical en règim de gestió comunitària".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem