'La dona de la seva vida' de Xavier Bosch, el llibre més venut per Sant Jordi

L'obra de l'escriptor santcugatenc ha estat el llibre en català més venut d'aquest Sant Jordi, tant a Sant Cugat com a tot Catalunya

L'escriptor santcugatenc Xavier Bosch amb l'obra La dona de la seva vida ha estat el llibre més venut en l'edició d'aquest any de Sant Jordi a Sant Cugat, una obra de Columna Edicions i que presentava el passat mes de març a la ciutat.

Més info: La nova novel·la de Xavier Bosch, sobre nadons robats, "un homenatge a l'amor fraternal"

A part de l'èxit de la novel·la de ficció de Xavier Bosch en un Sant Jordi marcat per la COVID-19, la segona obra més buscada en català ha estat Consumits pel foc de Jaume Cabré, de l'editorial Proa, i la tercera Tàndem de Maria Barbal editat per Destino, pel que fa a la no-ficció, A cor obert d'Oriol Mitjà ha estat el llibre més venut.

El llibre de ficció més venut en llengua castellana ha estat Sira de Maria Dueñas editat per Planeta i de no-ficció ha destacat El humor de mi vida de Paz Padilla, de l'editorial Harper Collins.

Els llibres més venuts a Sant Cugat coincideixen amb els més venuts a Catalunya. En un Sant Jordi especial, segons el Gremi de Llibreters s'han assolit unes vendes millors del que esperaven i calculen que s'han venut un 75% dels llibres que es van vendre l'any 2019, a més el gremi avança que la dada supera el milió d'exemplars.

 

Més info: Bosch, Barbal, Mitjà o Cabré, els autors més venuts per Sant Jordi a Sant Cugat

 
Comentaris

Destaquem