Dues barcelonines guanyen el Premi Territorial comarcal Ficcions

La 9a edició del concurs literari de Ficcions ha comptat amb 140 històries participants

Ingrid Santamaria i Judit Moya han guanyat el Premi Territorial del Vallès Occidental de Ficcions 2017, en un acte celebrat a La Pedrera - Casa Milà de Barcelona, el passat dijous, 25 de maig.

 

D'entre les 140 històries que van arribar a la final del concurs, el guanyador ha estat entre el grup Landon de l'Escola Cultura Pràctica de Terrassa amb la història Presoner i que està format per Ingrid Santamaria Hernàndez, i el grup Judit Moya amb "I l'Ignasi...?", format per Judit Moya Rodríguez de l'IE Les Vinyes de Castellbisbal.

 

En aquesta 9a edició del concurs literari "Ficcions, L'aventura de crear històries", el primer premi ha recaigut en el grup asn94 per la història "Luc Lebrun, 17 de maig de 1927", grup integrat per Andrea Soler Núñez, alumna de l'IES Montgrí de Torroella de Montgrí. El segon premi ha estat un triple empat entre el grup dqvid, format per David Valero Mateo de Maristes Girona, amb la història "La fonda"; el grup Genís format per Genís Rodríguez Graells de l'IES Hug Roger III amb el seu relat "Jo"; i també el grup Jordina format per Jordina Escofet Vera, de l'IES Sant Feliu de Guíxols, amb la seva història "Les coses petites".

 

En aquesta edició, hi han participat més de 2.900 alumnes, d'entre 14 i 18 anys, de 340 centres educatius de Catalunya, València i les Illes Balears. El concurs l'organitza anualment l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC) per promoure la lectura i l'escriptura en català entre els joves dels territoris de parla catalana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem