El Grup Mediterrània enceta la nova temporada per la Diada Nacional de Catalunya

La creació de noves danses i espectacles és l'objectiu que el GM es fixa per aquest nou curs

El Grup Mediterrània va actuar per la Diada Nacional de Catalunya a Sant Pau d’Ordal, on va oferir un espectacle de 45 minuts que ja va estrenar el grup per la Festa Major de Sant Cugat. "Va anar molt bé, va assistir-hi molta gent i l'acollida que vam tenir va ser bona", explica un dels membres, David Gil. L'actuació la van oferir els grans del Grup Mediterrània, que van començar els assajos l'1 de setembre per preparar aquest espectacle. D'altra banda, els més petits començaran les classes a partir de l'octubre.

Per aquest nou curs, el Grup Mediterrània s'ha fixat diversos objectius: "Volem crear nous espectacles i noves danses, aconseguir més actuacions fora de Sant Cugat i fer més intercanvis a l'estranger", explica David Gil. Precisament a finals de setembre, un grup de dansa portuguès visitarà Sant Cugat, després que el Mediterrània anés a Portugal a finals de juliol.

La propera actuació del Grup Mediterrània serà el 24 de setembre, en el marc del Patrimoni Viu, a la plaça de Sant Pere. El grup oferirà una dansa dedicada a les Fires, ja que el Patrimoni Viu d'enguany està dedicat a l'activitat comercial a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem