El Boc ha despertat donant el tret de sortida a L'Encabronada

La festa del foc per excel·lència dels Diables de Sant Cugat ha començat aquest 4 de maig

El Boc de Can Vernet ja ha tornat de l'infern per donar el tret de sortida a L'Encabronada 2018, organitzada per Diables de Sant Cugat del Vallès. Aquest divendres, 4 de maig, centenars de persones han presenciat com la bèstia despertava al mateix pont on la llegenda deia que va ser condemnat al foc etern.

I precisament per omplir de foc els carrers de Sant Cugat, ha tornat aquest divendres. Ho ha fet despertant quan faltaven pocs minuts per les 21 hores, i amb centenars de persones esperant-lo després d'una cercavila, dels Tabalers amb els Caparrots, que ha recorregut el centre de la ciutat.

Tabalers i Caparrots encapçalaven la cercavila. FOTO: C. Caballé

Després que les bruixes obrissin les portes de l'infern, les diablesses han donat la benvinguda al boc amb un espectacle de foc i pirotècnia. En aquest punt, ha començat el recorregut pels principals carrers del centre fins al parc de Ramon Barnils.

Un cop allà, i després del Ball de lluïment del Boc, el foc ha omplert la plaça de guspires, seguint la festa amb el concert de Alma de Boqueron.

Les bruixes han obert les portes de l'infern. FOTO: C. Caballé

Amb el despertar, han començat tres dies en els quals el foc és el gran protagonista. L'Encabronada s'estendrà fins al pròxim diumenge, 6 de maig. Fins llavors, correfoc de bèsties, festa de l'aigua, activitats infantils, concerts i percussió, entre moltes altres activitats, ompliran el cap de setmana.

El Boc ha despertat. FOTO: C. CaballéTres dies de foc i festa amb L'Encabronada. FOTO: C. Caballé

Més informació
 
Comentaris

Destaquem