El Carnaval ja té cartell signat pel fotògraf del TOT Sant Cugat

Entre les principals novetats d'enguany destaca el canvi de data del Cercatasques i l'opció de Menú de Carnaval en diferents restaurants

El Carnaval de Sant Cugat, que enguany se celebra del 4 al 7 de febrer, ja té cartell. Amb el Gall com a protagonista, el cartell és obra del fotògraf del TOT Sant Cugat, Artur Ribera, i l'artista santcugatenca Eva Navarro.

Junt amb el cartell, s'ha donat a conèixer la programació de l'edició d'enguany de la festa. Entre les novetats, destaca el canvi de data del Cercatasques, que se celebrarà el divendres, 5 de febrer, i que començarà a la plaça de Barcelona.

Igualment, diferents bars i restaurants de Sant Cugat oferiran durant els dies de festa un Menú de Carnaval, i el Terra Nova Tapes acollirà l'exposició fotogràfica “Carnavals de Sant Cugat”, amb imatges captades pels fotògrafs d'aquesta casa, Artur Ribera i Lali Puig.

Quatre dies de festa

Aquest any hi haurà 264 balladors FOTO: Lali Puig

El Carnaval de Sant Cugat començarà el dijous, 4 de febrer, amb la crida del Gall de Carnaval a la plaça d'Octavià. Una crida en què l'organització demanant a tots els santcugatencs que hi assisteixin amb cassoles i instruments per fer el màxim soroll per iniciar la processó cap a l’Ajuntament. A la plaça de la Vila es pronunciarà el pregó, i tot seguit hi haurà mascarada a “The Hall” i una truitada.

L'activitat de divendres la centra el Cercatasques, que començarà a les 19.45 hores a la plaça de Barcelona. Des de la Comissió s'anima a tothom a disfressar-se com a participants de la popular Marxa Infantil. A més, al llarg del Cercatasques hi haurà diferents proves i jocs i els més típics controls de la popular caminada. Els tiquets per participar-hi costen 14 euros i inclouen 6 cerveses, un pinxo, 1 entrepà i 1 obsequi. Si s'adquireix aquest tiquet junt amb el del ball de dissabte, el preu és de 20 euros.

Dissabte, les Gitanes tornen a ser les protagonistes del matí amb les cercaviles i el Ball de Gitanes a les 13 hores a la plaça d'octavià. Ja a la tarda se celebrarà el concurs de comparses. Com a novetat en aquest darrer punt, les comparses que s’inscriguin abans del 31 de gener de 2016 gaudiran d’un descompte en el preu de l’entrada del ball de nit.

El dia acabarà amb el Ball de Carnaval al pavelló municipal amb l'Orquestra Cimarron. El preu de l'entrada és de 8 euros, i els majors de 40 anys disfressats tenen descompte del 50%.

Per als més petits

Els més petits, els protagonistes de diumenge. FOTO: Lali Puig

El diumenge és el dia dels més petits amb la celebració del Carnaval Infantil. El matí començarà amb una xocolatada a la plaça de Barcelona, i després de la rua de comparses infantils, es farà el pregó de Carnaval Infantil a la plaça d'Octavià.

La festa finalitzarà amb el Ball de Gitanetes i animació infantil.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem