El santcugatenc Lluis Ribas exposa al Liceu

L'artista presenta 'L'alliberament de la dona" del 19 de juny al 2 de juliol al Balcò Foyer de la sala barcelonina

El santcugatenc Lluis Ribas exposa la seva obra "l'Alliberament de la dona", al Balcò Foyer del Liceu Barcelona, del 19 de juny al 2 de juliol. La mostra és complementària de l'òpera Don Giovanni, de Wolfgang Amadeus Mozart, que narra la història de Don Giovanni, un home que utilitza les dones al seu lliure albir, les sedueix, les embadaleix i les abandona.

 

"Aquesta col·lecció està dedicada a la dona d'arreu del món que encara no ha pogut trencar amb els lligams socials i culturals que l'oprimeixen, ha comentat Ribas, qui fa anys que treballa en aquesta obra. La mostra pictòrica "té la finalitat de donar una altra visió al mite masclista que prolifera dins el teatre i la societat d'avui dia". A més, l'artista ha simbolitzat aquest contrapunt de l'alliberament amb uns embolcalls de plàstics dels quals cal sortir.

 

Ribas ha fet nombroses exposicions i moltes de les seves obres figuren en col·leccions privades a Europa, Estats Units, Japó i Canadà des de l'any 1976. 

Més informació de l'artista

El santcugatenc Lluís Ribas, al retrat, ha portat la seva obra al Liceu FOTO: TOT Sant Cugat

Lluis Ribas va néixer l'any 1949 al Masnou; fill de pescadors, es passava llargues hores a la platja dibuixant. Quan tenia 9 anys, l'artista José M. Martínez el va introduir al món de l'art. Anys més tard va iniciar els seus estudis a l'Escola Massana de Barcelona, on va fer publicitat. L'any 1979 va mudar-se a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem