El santcugatenc Xavier Bosch, l'autor en català més venut a les portes de Sant Jordi

Xavier Bosch és dels autors en català més venuts en les últimes diades de Sant Jordi

El santcugatenc Xavier Bosch ha passat a liderar el rànquing d'escriptors en català més venuts a pocs dies de la celebració de Sant Jordi, segons dades del Gremi de Llibreters. Així, entre la setmana del 10 al 16 d'abril, la nova novel·la de l'escriptor santcugatenc, Nosaltres dos, ocupa la primera plaça en la classificació de llibres de ficció en català més venuts.

Amb la seva nova història sobre l'amistat entre un home i una dona, Bosch ha superat a Jaume Cabré i la seva Quan arriba la penombra en la primera posició del rànquing.

En no ficció, Carles Capdevila es manté en la primera posició, La gran teranyina (Periscopi) de Roger Vinton puja a la segona i Taula i barra, de Quim Monzó, s’incorpora a aquest podi provisional. En castellà, Fernando Aramburu encapçala una setmana més les vendes amb Patria, mentre els 50 palos de Pau Donés passen a liderar les vendes de no ficció.

Periodista i escriptor, Xavier Bosch va començar la seva trajectòria novel·lística amb Se sabrà tot i la triologia al voltant del periodista Dani Santana i les seves investigacions. Amb Se sabrà tot va obtenir el premi Sant Jordi 2009 i, el 2015 va guanyar el Premi Ramon Llull amb Algú com tu. A més, ja ha estat entre els escriptors catalans més venuts en anteriors diades de Sant Jordi.

Llegeix l'entrevista del TOT a Xavier Bosch sobre la novel·la Nosaltres dos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem