Sant Jordi ha arribat a Sant Cugat per quedar-se tot el cap de setmana

Les parades de llibres, situades a plaça d'Octavià, estaran obertes tant dissabte com diumenge

Sant Cugat celebra la Diada de Sant Jordi durant tot el cap de setmana. Aquest dissabte, 22 d'abril, les parades de llibres, situades a la plaça d'Octavià, obriran des de les 9.00 h del matí i fins a les 21.00 h de la nit. 

Ja diumenge, 23 d'abril, dia de Sant Jordi, un centenar de parades de llibres i roses ompliran la plaça d'Octavià i els carrers del municipi. En concret hi haurà 40 parades de llibres i 70 de roses. A banda de les tradicionals parades, que els santcugatencs podran visitar entre les 9.00 h del matí i les 21.00 h de la nit, un any més, diverses activitats culturals donaran forma a aquesta diada. Actuacions dels Bastoners de Sant Cugat, dels Diables o de l'Esbart seran algunes de les propostes.

Les novetats editorials santcugatenques:

Alguns dels llibres santcugatencs del 2017

La celebració de Sant Jordi arriba a Sant Cugat amb més novetats editorials escrites per santcugatencs que mai. Així doncs, enguany, a les parades de llibres del municipi es podran trobar fins a 56 novetats editorials. 

Unes novetats que apleguen aquells llibres editats des del passat Sant Jordi, i que ja es van poder conèixer durant la celebració de la Taula d'Escriptors Locals celebrada el passat 8 d'abril i que des de fa 5 anys organitza el TOT Sant Cugat.

A poques hores per començar aquesta celebració, cal destacar que el periodista santcugatenc Xavier Bosch se situa com l'autor en català més venut.

Podeu clicar aquí per conèixer les 56 novetats editorials

El TOT Sant Cugat present per Sant Jordi

El TOT estarà present a plaça d'Octavià FOTO: Arxiu

El TOT Sant Cugat estarà present aquest Sant Jordi amb una parada a la plaça d'Octavià, coincidint amb aquest diumenge, 23 d'abril, i des de les 10 a les 20 hores. A la parada, a la que es regalaran gorres i globus del TOT, es podrà adquirir el lot de Sant Jordi que consta d'una subscripció que inclou les dues primeres edicions i les dues següents per 25 eurosuna rosa de cartó de regal.

 


El primer número del Món Sant Cugat gira entorn els orígens de la ciutat i una entrevista en profunditat a la mediàtica escriptora Empar Moliner, mentre que el segon es basa en un resum de les notícies més destacades del 2016 i una entrevista al protagonista de la sèrie 'Merlí' de TV3, Francesc Orella.

 

 

La tercera edició del Món Sant Cugat, que veurà la llum el dimarts, 27 de juny, tractarà com a tema central sobre el vi a Sant Cugat des dels seus orígens fins a l'actualitat. En aquest número es podrà conèixer la història vitivinícola de la ciutat. A la nova edició també s'inclourà una entrevista en profunditat a Àlex Corretja, santcugatenc i extennista professional, a més d'altres temes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem