Els Bastoners celebren els 25 anys amb la Diada Bastonera

El dissabte 26 i el diumenge 27 hi haurà diferents activitats a la plaça del Rei de Sant Cugat

Els Bastoners de Sant Cugat surten al carrer aquest cap de setmana per celebrar el seu 25è aniversari amb tots els santcugatencs. Ho fan amb diferents activitats els dies 26 i 27 de novembre a la plaça del Rei que inclouen La Repicada i L'Oca Bastonera com a propostes centrals de la celebració.

L'objectiu de la diada és acostar el fet bastoner a tots els públics i edats, amb tallers, ballades i jocs. Una celebració que començarà dissabte a les 9 hores amb la Matinada Bastonera pels carrers del municipi. Ja a les 11 hores es farà La Repicada, el ball de bastons conjunt entre totes les persones que han assistit als assajos per fer-ho possible. I tot, seguit, a les 12.30 hores, Swing amb el concert d'Octavi Coronado Swingtet.

Ja a la tarda, a les 18 hores, hi haurà l'activitat Un toc bastoner, de la qual participaran les diferents entitats de cultura popular i tradicional de Sant Cugat. La festa, dissabte, finalitzarà amb un sopar popular i el concert de versions de Angangas Band.

Diumenge, l'activitat començarà amb l'Oca bastonera a les 10 hores. El tradicional joc de l'Oca però amb format bastoner i proves per a totes les edats. La festa acabarà amb el dinar de la colla a les 13 hores. A més, durant tot el cap de setmana, hi haurà servei de barra, i inflables per als més petits.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem