Els Bastoners conviden els santcugatencs a la festa dels 25 anys amb un lipdub

L'entitat presentarà els actes de celebració del 25è aniversari el pròxim divendres 16 de setembre

Els Bastoners de Sant Cugat celebren, enguany, els 25 anys des que van néixer. Després d'un primer assaig, al setembre del 1991, l'entiat local va actuar per primera vegada durant la inauguració dels Jocs Paralímpics de Barcelona, l'any 1992.

Des de llavors, l'entitat no ha fet més que créixer i, ara, preparen una temporada plena d'actes per celebrar l'efemèride amb tots els ciutadans. 

És per això, que, aquest dissabte 10 de setembre, la colla, acompanyada d'altres entitats de la cultura popular local, han gravat un 'lipdub' pels carrers de Sant Cugat amb la reconeguda cançó de Els Pets, 'Vine a la Festa'.

Des de la Unió fins a la plaça d'Octavià, més d'un centenar de participants, entre els quals hi havia bastoners, membres de la Coral la Unió, membres del Grup Mediterrània, castellers, caparrots, diables... han convidat els santcugatencs a anar a la seva festa.

El membre de la junta Bernat Picornell detalla a qui estan convidant a la seva festa amb aquest lipdub. "Convidem a celebrar els 25 anys dels Bastoners, hi haurà moltes activitats al llarg de l'any que ja anirem explicant. La celebració dels 25 anys clourà amb la Trobada Nacional de Bastoners, que convidem a totes les colles bastoneres a celebrar-ho. Volem convidar a tots els bastoners, a tots els santcugatencs a celebrar amb nosaltres els 25 anys i, evidentment, també volem convidar a totes les colles bastoneres". 

A banda de la gravació del lipdub, que es farà públic en els pròxims dies, els Bastoners presentaran els actes de celebració dels 25 anys el pròxim divendres, 16 de setembre a la plaça de l'Om. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem