Els Bastoners, amfitrions de la Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya 2017

La cita se celebrarà el 10 de juny del 2017

Els Bastoners de Sant Cugat organitzaran la Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya que cada any se celebra en un municipi diferent.

L'entitat santcugatenca, que durant el curs 2016-17 celebrarà els seus 25 anys, veurà culminat així un any de celebracions que s'estendrà des del setembre del 2016 fins a final de curs del 2017.

Els Bastoners havien presentat la candidatura per ser els amfitrions d'aquesta trobada el passat mes de novembre. Ha estat aquest dissabte 30 d'abril quan la Coordinadora de Bastoners de Catalunya, en assemblea, ha decidit donar llum verda a la colla santcugatenca per organitzar la trobada.

La cita se celebrarà el 10 de juny del 2017 i podria comptar amb un alt nombre de colles participants, ja que la Coordinadora de Colles Bastoneres està formada per 70 entitats. Per aquest motiu, la membre de la junta de Bastoners de Sant Cugat Esther Madrona s'ha mostrat molt satisfeta. "Aquesta trobada és com la cirereta del pastís, després de la celebració dels 25 anys que portarem fent tot el curs. Que ens hagin triat a nosaltres és una molt bona notícia perquè tindrem una gran incidència sobre la ciutat. Estem molt contents i ens encoratja molt saber que tenim a la Coordinadora del nostre costat".

Durant la trobada es podran veure diverses actuacions i una ballada conjunta, així com una cercavila, un sopar i la festa noctura. 

Els 25 anys

El pròxim mes de setembre farà 25 anys que els Bastoners de Sant Cugat van realitzar el seu primer assaig. Gairebé un any després, amb la inauguració dels Jocs Paralímpics de Barcelona, celebrats l'any 1992, els Bastoners van realitzar la seva primera actuació.

Tot i que el programa encara no està detallat, doncs l'entitat local el donarà a conèixer en els pròxims mesos, els Bastoners de Sant Cugat preveueun un curs 2016-2017 ple d'activitats per celebrar l'efemèride. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem