Els infants santcugatencs descobreixen el Petit Príncep que porten dins

Ple absolut pel Teatre-Auditori de Sant Cugat per gaudir del musical basat en el clàssic conte infantil

Els infants santcugatencs s'han endinsat en el món màgic del Petit Príncep i han après a mirar la vida d'una altra manera i a "escoltar sempre el petit príncep" que porten dins. El Teatre-Auditori de Sant Cugat s'ha omplert de famílies aquest diumenge, dia 5 de febrer, per gaudir del musical creat per Àngel Llàcer i Manu Guix sobre el clàssic conte infantil.

Amb un muntatge visual de primer nivell, l'escenari del Teatre-Auditori ha transportat al públic pels planetes que visita el Petit Príncep durant la seva aventura. Els més petits han pogut descobrir, potser per primera vegada, la màgia d'aquesta obra universal, un cant a l'amor i a la importància de les coses petites. Com diu el Petit Príncep a l'home del planeta que estalvia estels, "per què vols ser ric, si estàs sol?".

Un missatge també dirigit als grans de la sala, que sovint, com diu l'explorador que acompanya el Petit Príncep, s'obliden de qui van ser: "Allà vaig aprendre a recordar que també vaig ser un nen, és el que ens passa a les persones grans, que sovint ens n'oblidem".

Un espectacle infantil de categoria, amb unes veus destacades i una història que, no per coneguda, deixa de captivar i enamorar els qui la senten. Com diu l'explorador de la seva trobada amb el Petit Príncep: "Allà vaig aprendre que tot depèn de mi, que tots tenim un petit príncep a dins, només cal voler-lo sentir. Allà vaig aprendre que l'essencial és invisible als ulls, que aprendre estimar i ser feliç és el que vull".

I és que tothom té molt a aprendre del Petit Príncep!

FOTO: Cedida / David Ruano

Més informació
 
Comentaris

Destaquem