L'institut Arnau Cadell introdueix la dansa com a assignatura obligatòria

El centre públic de Valldoreix aposta per la dansa per posar més èmfasi en les emocions i cohesió de grup

L'institut Arnau Cadell, situat a Valldoreix, introduirà la dansa com una assignatura curricular en el curs de 3r d'ESO. El centre públic impulsa el programa Five days to dance, que serà l’activitat constitutiva i l’eix vertebrador del crèdit de síntesi curricular. L'objectiu és posar un major èmfasi en el treball de competències que molts cops queden ocultes en el currículum com són les emocions, els sentiments o la cohesió de grup.

No es tracta d’una activitat optativa, sinó obligatòria i avaluable dins del currículum dels alumnes del tercer curs de secundària . El projecte es desenvoluparà durant sis dies lectius (el 24 de març i del 27 al 31 de març) i conclourà amb la posada en escena al Teatre-Auditori de Sant Cugat el dia 30 de març a les 19 hores.

El cost per activitat per alumne se situa en els 42 euros i és per això que la direcció de l'Arnau Cadell està buscant subvencions per tal de reduir a la meitat el preu. Tan l’AMPA com l’EMD de Valldoreix i l’Ajuntament de Sant Cugat ja han donat col·laboració i suport econòmic al projecte.

Des de la direcció de l’institut han expressat la "il·lusió d’haver aconseguit finalment aquesta activitat, que també vol ser una continuïtat de la realitzada a 1r d’ESO amb el programa Tots Dansen i que tant bon gust de boca ens va deixar a tots plegats".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem