Empar Moliner presenta el seu nou llibre amb el TOT

'Tot això ho faig perquè tinc molta por', el llibre que ha triomfat per Sant Jordi, es presenta a Sant Cugat amb el TOT

L'escriptora Empar Moliner presenta el seu darrer llibre, Tot això ho faig perquè tinc molta por, aquest dimecres, 27 d'abril ,a Sant Cugat. Un acte organitzat pel TOT Sant Cugat, amb el patrocini d'Amat Immobiliària i la col·laboració del Museu de Sant Cugat, Òmnium Cultural i la llibreria Paideia, que se celebrarà a les 19.30 hores a la sala d'audiovisuals del Claustre del Monestir de Sant Cugat.

L'escriptora santcugatenca ja va signar el seu llibre durant la celebració de la Taula d'escriptors de Sant Cugat, organitzada pel TOT. Igualment, ha estat d'actualitat per haver cremat una Constitució espanyola a TV3. Un acte de què després en parlava al TOT Sant Cugat.

A més, la seva obra ha estat triomfadora aquest Sant Jordi, sent el llibre més venut a la ciutat.

Del llibre se n'ha dit que només algú amb l'instint narratiu, l'agilitat i l'humor d'Empar Moliner podia haver escrit un llibre com Tot això ho faig perquè tinc molta por, una joia literària que commou i diverteix el lector del principi al final.

Les dificultats d'afrontar l'absurd, de viure sense por i d'estimar sense fer mal són tractades amb tanta lucidesa com sarcasme. Les dues mares de l'escola que fan running pel bosc, el presentador que vol lligar-se l'entrevistat, la por que un fill prengui mal, la parella que ja no riu, l'esnobisme gastronòmic i tantes neurosis quotidianes apareixen en aquest llibre brillant. "Pocs escriptors retraten tan bé la nostra època com Empar Moliner", en diuen.

L'acte estarà conduït pel director del TOT Sant Cugat Josep Maria Vallès.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem