En marxa la XXI Biennal d'Art Contemporani Català

Oberta la convocatòria perquè els artistes presentin les seves propostes

La XXI edició de la Biennal d'Art Contemporani Català es comença a perfilar amb la convocatòria adreçada als artistes que està en marxa fins al 28 de febrer de 2018. Una biennal itinerant organitzada des de Sant Cugat per Canals-Galeria d'Art, juntament amb l'Ajuntament de Sant Cugat i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu d'estimular i de promoure la creativitat dels joves artistes visuals, posant especial atenció en els components d'innovació i experimentació.

Com en les anteriors convocatòries, hi poden participar tots els artistes residents i empadronats a Catalunya, nascuts a partir del gener de 1983, excepte els que hagin participat en les dues últimes edicions. El tema, la tècnica i el procediment són lliures, la inscripció és gratuïta, i els artistes seleccionats rebran 200 €, com ajut per la producció de l'obra.

Les obres seleccionades s'exposen en primer lloc a Sant Cugat del Vallès, i després començarà la itinerància per diferents ciutats de Catalunya.

Podeu consultar les bases completes a la pàgina web de la Biennal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem