Es presenta la nova programació del Teatre-Auditori

Els protagonistes de la nova temporada de la sala santcugatenca participaran de la tradicional presentació amb artistes aquest dilluns

El dilluns, 13 de juliol, a les 19.30 hores, el Teatre-Auditori acull la presentació de la programació de la propera temporada de la sala santcugatenca. Un acte que comptarà amb la presencia d'alguns dels protagonistes de les propostes de la nova programació a l'escenari del Teatre-Auditori.

En total, s'han programat 42 espectacles entre els mesos de setembre de 2015 i gener de 2016. Durant la presentació, hi haurà actuacions musicals com ‘Flor de nit’, Clara Peya (esPIral), Obeses, Divinas i Luis Pardo i sorteig d’entrades, entre d’altres sorpreses.

Alguns dels espectacles de la nova temporada ja estan a la venda després que la sala n'avancés algunes de les propostes. D'aquesta manera, ja es poden adquirir les entrades per gaudir de Joan Manuel Serrat, The Hole, Vanesa Martin, Carlos Latre i Obeses 3D, tots ells amb el format de sala Cabaret.

També es poden adquirir per Abans que pugui el teló, de Víctor Alexandre, amb Jaume Pla, els Petits Camaleons, l’actuació d’Els Pets fan Cambra i l’actuació de Chucho Valdés dins del Barcelona Voll Damm Jazz Festival.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem