L'Escola Fusió celebra 50 anys en el Concert d'Antics Alumnes de l'Escola Fusió

El concert ha commemorat el mig segle d'existència de l'escola i forma part d'un ampli programa que consta de 25 activitats

L'Escola Fusió ha celebrat una de les activitats centrals del seu 50è aniversari, el Concert d'Antics Alumnes de l'Escola Fusió. L'activitat té per objectiu celebrar aquesta efemèride i forma part d'un ampli programa amb 25 activitats i que s'allargaran fins al pròxim mes de juliol.

A l'inici de l'acte Gemma Navarra, directora de l'Escola Fusió ha indicat que: "és un concert molt entranyable i que Fusió té molt a donar en música i  dansa a Sant Cugat". Navarro, que ha estat acompanyada per Núria Pinyol també membre de l'equip directiu del centre, també ha exposat "la il·lusió de veure cares que feia anys que no veiem".

Concert d'Antics Alumnes de l'Escola Fusió. FOTO: Bernat Millet.


El concert ha congregat més d'una vintena d'exalumnes i s'ha obert amb la interpretació conjunta de la sardana Bionia de Xavier Pagès. Li ha pres el relleu Carla Conangla al cello, Júlia Conangla al violí i cant que conjuntament amb el seu pare Josep Maria Conangla han interpretta dues peces de La botiga dels horrors, per a després aparèixer Mariona Baulíes a la flauta, Oriol Espuny i Oriol Jurgens al piano i Laura Brasó al cant. Després de la pausa han reprès el concert Jordi Barceló que ha interpretat diverses peces al piano, mentre que el quartet format per Sergi Aragó al trombó, Ariel Vigo al saxo, Marc Pons a la guitarra i Núria Bacells al violí han estat el conjunt d'antics alumnes. Roger Sans ha posat el punt final al concert del mig segle d'existència del centre educatiu especialitzat a impartir entre infants i joves, música i dansa. 

El concert s'ha celebrat la tarda d'aquest dissabte 25 de febrer a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música de Sant Cugat. 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem