FOTOS: Sant Cugat venç la pluja i recupera el Sant Jordi

Llibres, roses i entitats han pogut tornar a sortir al carrer

Sant Jordi a Sant Cugat. FOTO:  Bernat Millet.

Sant Cugat ha trempejat la pluja durant tot el dia i ha aconseguit reviure l'esperit de Sant Jordi. Tant llibreters com floristes i entitats han pogut tornar a sortir a les places i valoren positivament la resposta de la gent.

Sant Jordi a Les Planes. Foto: Bernat Millet.

La Diada ha començat amb el Sant Jordi infantil a la plaça del Coll, i la festa de Mira-sol amb l'espectacle Ballalacanalla, de la Companyia Capicua. Al migdia, quan ha començat a ploure, l'Orquestra Simfònica Fusió ha ofert un concert de Sant Jordi al Celler Modernista. L'entitat també ha fet un concert a la seva paradeta de la plaça d'Octavià.

Més info: FOTOS: La diada de Sant Jordi comença amb força a Sant Cugat, pendent dels núvols

A la tarda, la Societat Coral La Lira ha desafiat la pluja amb les cantades, que han acabat just abans que comencés a ploure una altra vegada. En tornar a sortir el sol, l'Entitat Sardanista ha organitzat una ballada popular a la plaça de l'Om.

El dia ha acabat amb el concert de Sant Jordi: "Música per la pau a Ucraïna", en què l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha valorat positivament la diada i ha agraït el suport d eles entitats en el conflicte.

Més info: Ingla valora positivament un Sant Jordi sense incidències

Els llibres més venuts Mamut, d'Eva Baltasar, La Vall de la Llum de Toni Cruanyes i Benvolguda de la santcugatenca Empar Moliner. Les roses que estan tenint més èxit són, com sempre, les vermelles. Però el Joaquim del centre de jardineria Masó Navarro assegura que les roses blaves "també han triomfant bastant enguany".

Més info: La santcugatenca Empar Moliner, autora més venuda a Catalunya

Aquest és el fil de Twitter que va seguir l'evolució del dia:

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem