Gerard i Lluís Claret: "Sant Cugat és la nostra segona casa, sempre ens fa il·lusió tocar aquí"

Els germans Claret, Gerard i Lluís, dos músics rconeguts arreu del món que comparteixen el seu coneixement i experiència amb els seus alumnes i el seu públic

L'entrevista central del número 5 de la revista Món Sant Cugat, que es va presentar el 27 de juny, al Teatre-Auditori, és la dels germans Claret, Gerard i Lluís, que enguany celebren 50 anys de trajectòria artística. Aquests germans bessons són un referent imprescindible de la música clàssica a Catalunya, i en aquests 50 anys han estat molts els concerts realitzats arreu del món, les classes impartides, els discs enregistrats i els premis i reconeixements rebuts.

El Món Sant Cugat es pot adquirir al preu de 8€, mentre que pels subscriptors tenen un preu anual de 15€. Si vols tota la col·lecció la pots adquirir per 30 euros enviant un mail administracio@totmedia.cat

Imatge de l'edició número 5 del Món Sant Cugat FOTO: Cedida

Quatre números amb continguts divulgatius

El Mon Sant Cugat, és el monografic col·lecionable del TOT Sant Cugat. Amb dues edicions a l'any, al juny i al gener, la revista està dissenyada amb un format atractiu i de qualitat, dirigida a un públic que vol descobrir, aprofundir i entendre la realitat més propera. Amb continguts divulgatius sobre l’actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc. Fins ara s'han editat tres números que es poden adquirir al web del Món Sant Cugat

Portada Mockup MSC 04 web

Mon Sant Cugat 4: El centenari de l’arribada del tren

L’arribada del ferrocarril va suposar un canvi en l’estil de vida a la ciutat. L'edició inclou una entrevista a l’exnedadora santcugatenca i medallista olímpica Gemma Mengual. També inclou dos reportatges més d’actualitat sobre la mobilitat i l’habitatge de Sant Cugat.

Mon Sant Cugat 3 289x300

Número 3. La vinya a Sant Cugat

Durant segles la vinya va ser la principal activitat econòmica que va donar forma a la ciutat que avui coneixem. Entrevista a Àlex Corretja, extenista i santcugatencs. 100 anys del Club de Golf, El Júnir FC, El Sant Cugat FC, La Unió i La Lira.

Portada de l'anuari del Món Sant Cugat

Número 2. Anuari 2016

Amb el més destacat de l’any. Entrevista a Empar Moliner. Personatges: Àngela Balcells, José A.Morán, Lluís Ribas, Albert Salarich.

La portada del primer número de Món Sant Cugat

Número 1. Viatge als orígens

Fem un passeig per la història de Sant Cugat des dels primers pobladors fins que el Monestir perd el poder i s’estableix la societat moderna. altres continguts: Entrevista a Francesc Orella, personatges com Gerald Fannon. Gemma Puig, Jaume Pahissa i Blanca Moreno. Descobreix Can Ganxet, el Paga-li, Joan, els Cals, els renoms..

Més informació
 
Comentaris

Destaquem