contingut promocionat
Amat Cultura L

 

Guanya un lot de llibres a la Taula d'Escriptors del TOT Sant Cugat

En total se sortejaran 5 lots formats per 5 obres dels autors participants en la Taula d'Escriptors

Tots els que s'acostin a la Taula d'Escriptors del TOT Sant Cugat el pròxim dissabte 17 d'abril, a la rambla del Celler, a partir de les 17.30 hores, podran participar en el sorteig d'un lot de llibres. En total se sortejaran 5 lots formats per 5 obres dels autors participants en la Taula d'Escriptors.

A més, i tots els que demanin autògrafs als seus escriptors preferits durant la Taula d'Escriptors, rebran un punt de llibre commemoratiu dels 35 anys del TOT, obra de 4 artistes santcugatencs. 

Més sobre la Taula d'Escriptors del TOT Sant Cugat

Més de 60 escriptors santcugatencs es donaran cita amb els seus lectors en la 8a edició de la Taula d'Escriptors de Sant Cugat. La Taula d'Escriptors està patrocinada per Amat Cultura i compta amb el suport de l'Ajuntament, Òmnium i la Llibreria Alexandria. L'esdeveniment s'emmarca dins dels actes de Sant Jordi. La Taula comptarà amb totes les mesures de seguretat i d'higiene a causa de la situació de la pandèmia. De fet, el 2020 la Taula no es va poder celebrar per aquest motiu, i enguany es farà seguint escrupolosament totes les mesures establertes.

Autors protagonistes

Està previst que una 60a d'escriptors locals signin els seus llibres, tant els publicats el 2020 com el 2021. Alguns dels que han confirmat la seva presència són: Empar Moliner, Marta Pessarrodona, Jordi Puigneró, Joan Ramon Armadàs, Joan B. Culla, Rogeli Pedró o Josep Maria Figueres, entre d'altres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem