Hoboken obre les seves portes el 9 de novembre

La sala de concerts privada de Sant Cugat enceta temporada a Can Solà amb Bremen i Mine

L'esperada sala de concerts de Sant Cugat obre les seves portes el 9 de novembre, segons ha confirmat Carles Cano, gerent de la sala. Tot i que estava previst que estès llesta al mes d'octubre, ara la sala ja té data d'obertura.

Cartell inaugural
Carles Cano, gerent d'Hoboken ha confirmat en declaracions al TOT Sant Cugat, que la sala "obrirà les seves portes el 9 de novembre amb un concert gratuït en el que actuaran les formacions Bremen i Mine, ambdues amb membres santcugatencs". A més, el dia 10 hi haurà el primer gran concert. En aquest cas, els protagonistes seran els The New Raemon, i comptaran amb Barbara Cuerva com a teloner. Les entrades per al dia 10 es posen a la venda demà, dimecres 3 d'octubre, a la pàgina web i al Facebook de la sala.

El que s'ha pogut saber mitjançant la pàgina web de Hoboken és que s'estan buscant grups locals per a que tinguin el seu espai a la nova sala, i que es mostren oberts a qualsevol proposta que se'ls faci arribar. Igualment fan una crida als Dj's per actuar a la Sala Club.

Hoboken
Aquest és el nom de la nova sala de concerts, amb capacitat per 900 persones, i ubicada a Can Solà. El nom correspon a una ciutat americana que guarda similituds amb Sant Cugat en el sentit que es troba al costat d'una gran ciutat com Manhattan.

Proposta
Al mes de juliol l'empresa que gestionarà la sala, Venue Sant Cugat (Nublo Live), i l'Ajuntament van signar un conveni pel qual el municipi podrà gaudir també de la sala. Aquesta compta amb 700 metres quadrats i serà perfectament adaptable a les necessitats de totes les activitats ja siguin més de discoteca o de concerts.

Més informació a www.totsantcugat.cat, a la pàgina web de la sala, al seu Facebook o via Twitter.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem