Kiko Veneno, cap de cartell de la Festa Major de Sant Cugat

També actuaran Judit Nedderman i Aspencat, entre altres

Del 28 de juny al 3 de juliol Sant Cugat viurà la Festa Major amb sis dies pensats perquè tots els santcugatencs puguin viure la festa grossa de la ciutat. Pel que fa a les propostes musicals, el cantant Kiko Veneno serà el cap de cartell del festival. L’artista andalús actuarà el dijous dia 30 a la plaça d’Octavià en un concert on sonaran alguns dels temes més cantats i escoltats de les darreres dècades com "Echo de menos", "Joselito" i "En un Mercedes blanco".

La nit del 29 de juny, l’Espai de la Taverna acollirà el concert d’una de les veus emergents de més projecció del país, Judit Nedderman. Després de rebre el reconeixement del públic i la crítica nacional, la cantant presentarà el seu darrer disc titulat Un segon.

I després de 9 anys pujant als escenaris amb més de 500 concerts, la nit de l’1 de juliol a la plaça d’Octavià, serà el torn d’una de les bandes més reconegudes del País Valencià i de l’escena actual, Aspencat. La banda presentarà el seu treball Tot és ara, un disc on Aspencat segueix explorant els nous territoris que hi ha entre el reggae, el dancehall i el dubstep. Un directe carregat de dinamisme i força amb un missatge crític i incisiu que de ben segur farà vibrar els joves santcugatencs.

Altres concerts que formaran part de la programació estan protagonitzats per Sr. Wilson & The Island Defenders i el grup santcugatenc The Risas.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem