La Festa Major de la Floresta, el segon i tercer cap de setmana de juliol

La Floresta viurà sis dies de Festa Major durant el mes de juliol

La Festa Major de la Floresta se celebrarà durant el segon i el tercer cap de setmana de juliol, els dies 15, 16, 17 i 22, 23 i 24. El Senglar Cultural, entitat organitzadora, ha apostat per la proximitat a l'hora de confeccionar el programa de la festa, on destaquen activitats ja tradicionals com l'arrossada o la cursa popular i altres de més noves com la festa de la cervesa, que es va fer per primera vegada l'any passat.

"Tenim activitats per tots els gustos", destaca el membre del Senglar Cultural, Xavi Treceño. L'entitat va fer una crida als florestans per fer propostes per la Festa Major. "N'hem rebut una allau", celebra Treceño, que destaca que han volgut fomentar la proximitat a través de la programació d'activitats vinculades amb gent o col·lectius del barri.

La programació

La Festa Major de la Floresta començarà el divendres 15 de juliol amb la Coral Tardor com a protagonista i el pregó, que encara no se sap qui el llegirà. A la nit hi haurà la segona edició de la festa de la cervesa. Els emplaçaments encara estan per decidir i també s'ha d'acabar de tancar tota la programació.

Un dels plats forts del dia 16 seran les Olimpíades Bandarres, que l'any passat van aplegar un centenar de persones. El dissabte també serà el dia de la Cursa de la Floresta, que ja supera la trentena d'edicions. El diumenge, dia 17, per ara està programada una tarda cultural al Casino, vinculada amb l'art, el teatre, la dansa...

La festa continuarà el 22 de juliol amb el cerca tasques i la nit jove, que serà la jornada que podrà acabar més tard la festa, a les quatre de la matinada. El dissabte 23 hi haurà tallers i activitats infantils durant el matí, la baixada d'andròmines, els escacs i l'arrossada. A la nit, el ball de Festa Major.

El dia 24 serà el darrer de Festa Major a la Floresta i començarà amb la festa de l'espuma pels més petits. A la tarda hi haurà música i el punt final de la celebració serà amb havaneres i rom cremat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem