L'actriu santcugatenca Mercè Arànega opta a dos Premis Butaca

Enguany, els premis es lliuren coincidint amb el festival Grec, aquest 14 de juliol

L'actriu santcugatenca Mercè Arànega opta aquest diumenge, 14 de juliol, a dos dels Premis Butaca. Uns premis de teatre que, per primer cop en la seva 25a edició, es lliuren coincidint amb el Festival Grec de Barcelona, i no a principis de temporada, com era habitual.

 

Arànega opta al Premi a la Millor Actriu pel seu paper a l'obra Shirley Valentine. En la mateixa categoria estan nominades Marta Marco (La reina de la bellesa de Leenane), Montse Esteve (Stabat Mater), Clara Segura (La bona persona de Sezuan) i Maria Rodríguez (Una gossa en un descampat).

La santcugatenca també està nominada com a Millor actriu de repartiment pel seu paper a Com els grecs. Una categoria en la qual també estan nominades Marta Pérez (La tendresa), Francesca Piñón (L'omissió de la família Coleman), Carlota Olcina (L'habitació del costat) i Raquel Ferri (Àngels a America).

La gala de lliurament dels Premis Butaca se celebra la nit d'aquest diumenge, 14 de juliol, al Mercat de les Flors de Barcelona, i posteriorment se celebraran els 25 anys en una festa a la terrassa del Teatre Lliure.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?