L'Apropa Cultura acosta al teatre persones en risc d'exclusió social

El Teatre-Auditori de Sant Cugat posa a disposició d'aquests col·lectius prop de 700 entrades per a la nova temporada

Prop de 700 persones amb risc d'exclusió social a Sant Cugat es beneficiaran aquesta temporada del programa Apropa Cultura. Un programa d'inclusió d'abast que promou l'assistència i la participació de les persones en risc d'exclusió social als principals equipaments culturals de Catalunya, entre els quals hi ha el Teatre-Auditori.

D'aquesta manera, la sala santcugatenca posa a la seva disposició 680 entrades de 34 espectacles diferents de la nova temporada (setembre 2016 –febrer 2017). Aquests són vuit espectacles teatrals, 13 concerts, set espectacles familiars, tres espectacles de dansa, una òpera, un recital de poesia i un espectacle d'humor.

D'altra banda, l'obra L'Avar, de Molière, que protagonitza Joan Pera, estarà adaptada per a persones amb discapacitat sensorial amb la col·laboració de la Fundación Vodafone España. Igualment, durant la Setmana Apropa Cultura, del 24 al 30 d'octubre, el Teatre-Auditori obrirà a tots els col·lectius d'Apropa un assaig (28 octubre) de la companyia del Dutch National Ballet.

La darrera edició del programa Apropa Cultura a Sant Cugat va permetre que 656 persones gaudissin de les propostes del Teatre-Auditori.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem