L'onzena edició del Pedra i sang, a punt

Ja es coneixen els horaris de totes les funcions i ja s'han triat els actors que subsituiran a Jaume Pla i Joan Berlanga

El 23 de desembre començaran les representacions de Pedra i sang al claustre del Monestir. Entre el 23 i el 28 de desembre, es faran un total de set funcions on es recrearà la llegenda de l'assassinat de l'abat Biure a mans de Berenguer de Saltells en la missa del gall de l'any 1350. D'altra banda, durant el passat cap de setmana a la Festa de Tardor, es van donar a conèixer oficialment els dos actors que substituiran a Jaume Pla i a Joan Berlanga. El paper d'abat Biure serà per Xavier Tor, que ja ha participat en altres edicions de l'obra. Francesc Ollé ha esta l'escollit per substituir a Berlanga i encarnar a Berenguer de Saltells. Els assajos de l'espectacle ja han començat i la Festa de Tardor va permetre escoltar el cor del poble, format per més d'una vintena de persones. Aquest ha estat un canvi important en el muntatge ja que des de la primera edició, Berlanga i Pla havien estat des dels inicis els protagonistes.

La primera funció serà el divendres 23 de desembre a partir de les 22 hores i anirà precedit pel tradicional Camí de Justícia que, imitant a Berenguer de Saltells abans de matar a l'abat Biure, fa el recorregut de Cerdanyola a Sant Cugat.

Horaris de les funcions
(Desembre 2011)

Divendres 23 a les 22 hores
Diumenge 25 a les 20 hores
Dilluns 26 a les 20 hores
Dimarts 27 a les 20 hores
Dimarts 27 a les 22 hores
Dijous 28 a les 20 hores
Dijous 28 a les 22 hores

Més informació
 
Comentaris

Destaquem