Tot assajant 'Pedra i sang'

Cada tardor, quan s’acosta l’hivern, estem immersos en els assaigs de Pedra i sang

Després de convocar en una prova pública els santcugatencs que portaran la veu cantant de l’obra (el cor de l’espectacle), un grup escollit de vint-i-dues persones, alguns que s’inicien en aquesta experiència amb d’altres de més veterans, ja s’han posat a treballar a les ordres del mestre Albert Santiago. Estan treballant amb generositat i amb entusiasme tot i que, aquest Nadal, hauran de “sacrificar” les festes familiars i aixecar-se de taula encara amb el torrons per digerir, per tal d’oferir el Pedra i sang, un any més (i ja en són onze!) a tots els santcugatencs en aquestes dates senyalades.

Enguany el rebombori és majúscul i tots estem amb els nervis de l’estrena. Potser com espectadors no notareu gran cosa: alguna escena nova, algun nou número musical, una resolució més coral dels personatges dels monjos… I, és clar, les cares noves dels personatges principals!

Si voleu assistir a un assaig obert del Cor i que us en fem cinc cèntims d’aquestes novetats i posar nom i cognom als nous rostres de l’abat Biure, Berenguer de Saltells, l’advocat Pere Çarovira, el Rei Pere III i el Monjo hortolà… el dissabte 26 de novembre al matí us els desvetllarem a l’escenari de la Festa de Tardor. Si el temps i l’autoritat ho permeten, és clar!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem