La 31a Trobada Gegantera omple els carrers de Sant Cugat

En el recorregut han participat 8 colles geganteres i gralleres d'arreu de Catalunya

Fins a 21 gegants i diverses agrupacions de música popular han desfilat pels carrers de Sant Cugat en la 31a Trobada Gegantera de Festa Major. Malgrat les baixes d'últim moment de dues colles, 8 formacions geganteres i gralleres d'arreu de Catalunya han vingut fins a la ciutat a fer lluïr els seus gegants i capgrossos. 

Organitzat pels Geganters de Sant Cugat, les colles que hi han participat són: la Colla de Gegans i Grallers de Navarcles, els Gegants de Poble Nou de Manresa, els Gegants de Piera, la Colla de Gegants Bojos de Solsona, la Colla Gegantera els Manotes de Riera de Gaià, la Colla Gegantera de Palafolls, la Colla Gegantera i Dolçainera i Esbart Dansaire Rupitenc, els Gegants de Valldoreix, la Colla Gegantera Ganxona de Sant Feliu de Guíxols, i els Caparrots i Geganters de Sant Cugat. 

El recorregut ha començat a la plaça de la Vila i ha continuat per la rambla del Celler, el carrer Sant Bonaventura, el carrer de Xerric, la plaça de Barcelona, el carrer de Sant Antoni, el carrer de Valldoreix, el carrer de Villà, el carrer d'Àngel Guimerà, la plaça de Lluís Millet, el carrer de Valldoreix, la plaça del Doctor Galtés, el carrer del Torrent de la Bomba, el carrer de Sant Bonaventura, el carrer de Francesc Moragas, la plaça dels Quatre Cantons, el carrer de Santiago Rusiñol i la plaça d'Octavià. 

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany arrencava aquest dimecres, 28 de juny, amb el seguici i el pregó a càrrec del Sant Cugat Futbol Club

 

Des de llavors i fins diumenge, 2 de juliol, més de 300 activitats donen forma a la festa grossa del municipi. Com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dona de si la Festa Major.

 

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 20a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 22 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem