El tercer Torneig de Volei Platja de Festa Major, amb 18 equips participants

L'ha organitzat el DSV Club Voleibol Sant Cugat entre divendres i dissabte a la pista de volei platja del parc de Can Vernet

Un total de 18 equips són els que han participat en la tercera edició del Torneig de Volei Platja, que ha organitzat el DSV Club Voleibol Sant Cugat el divendres 30 de juny i dissabte 1 de juliol a la pista de volei platja del parc de Can Vernet. L'equip Locas del Balon s'ha adjudicat el campionat en la categoria de menys de 14 anys. Les jugadores (3 de l'infantil A i 1 de l'infantil B del CV Sant Cugat) han estat Júlia Muñoz, Anna Sancho, Carla Pons i Laura Sancho.

El TOT amb la Festa Major

El campionat s'ha jugat al parc de Can Vernet. FOTO: Lali Puig

La Festa Major d'enguany arrencava aquest dimecres, 28 de juny, amb el seguici i el pregó a càrrec del Sant Cugat Futbol Club

 

Des de llavors i fins diumenge, 2 de juliol, més de 300 activitats donen forma a la festa grossa del municipi. Com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dona de si la Festa Major.

 

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 20a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 22 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem